Beste Shell station van de wereld staat in Doetinchem

Nieuws

Na het winnen van de titel “beste Shell station van Nederland” wint Shell Station Fokko Meijer aan de Havenstraat in Doetinchem nu een wel heel bijzondere titel.

Antoine Meijer mocht de titel “GLOBAL SINGLE SITE RETAILER OF THE YEAR” in ontvangst nemen ofwel “het beste Shell service station van de wereld” tijdens het evenement Shell Smiling Stars 2011 in Rome.

Fokko Meijer(sr.) is zelf nog steeds vol verwondering: “Het beste Shell tankstation van de wereld. Dit is de kroon op jarenlang hard werken. Dag in dag uit spannen we ons met hart en ziel in voor onze klanten. Vandaag de dag zijn er wereldwijd rond de 40.000 Shell stations waarvan er 16.000 shell tankstations meestrijden om deze felbegeerde titel in het kwaliteitsprogramma “mensen maken het verschil”, om daar als allerbeste uit de bus te komen dat geeft toch wel een heel bijzonder gevoel van trots.

We zijn trots op het hele team, onze partners en al onze klanten dat we deze unieke prestatie hebben neergezet.