Zakelijk en Autonieuws

Gereden: Renault Talisman

De nieuwe Renault Talisman is toegevoegd aan het wagenpark van Fokko Meijer autoverhuur. We kunnen u alvast verklappen dat het een geweldig sturende auto betreft.

 

Rondleiding door ons bedrijf

Klik op onderstaande link voor een rondleiding door onze zaak

 

 

De Fiat 500X of de Jeep Renegade… kies maar!

Fiat 500X huren

Fiat 500X huren

Jeep Renegade huren

Jeep Renegade huren

Bij Fokko Meijer is al geruime tijd de keuze tussen twee toppers. De Fiat 500X of de Jeep Renegade. Het leuke aan deze auto’s is dat ze beide op het zelfde platform zijn gestoeld, maar dat het toch totaal andere auto’s zijn.

Informeer naar de beschikbaarheid.

Nieuwe IVECO DAILY toegevoegd aan wagenpark.

Nieuwe IVECO Daily toegevoegd aan het wagenpark.

De nieuwe IVECO DAILY is nu beschikbaar via Fokko Meijer in Doetinchem als huurauto.

Fokko Meijer, beste Shell station van Nederland

Het beste Shell station van Nederland

In 2010 werden de inspanningen van Antoine en Fokko Meijer’s team al beloond met het behalen van de “Shell Gouden Dealer” status, en daarmee betrad Shell Fokko Meijer Doetinchem al de hoogste treden in het Internationale kwaliteitsprogramma “Mensen Maken Het Verschil”. Hierbij strijden in 49 landen ruim 16.000 Shell stations voor de titel beste Shell station. Het beste station van elk land behaalt de Gouden status en dat is een bijzondere prestatie en alleen mogelijk gemaakt door goede scores, de motivatie én de voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het station. Elke dag, bij elk bezoek, bij elke klant, dát maakt het verschil! Dit jaar behaalt Shell Fokko Meijer Doetinchem niet alleen de gouden dealer status maar is ook nog eens overall winnaar van het klassement en mag zich daarom het beste Shell station van Nederland noemen.

Shell Historie
Shell Fokko Meijer is al meer dan 40 jaar Shell service station in Doetinchem. Gestart aan de Gaswal in Doetinchem, daarna verhuisde het naar de Varsseveldseweg in Doetinchem en exploiteerde het een Shell tankstation aan de Keppelseweg. Sinds 1981 is Shell Fokko Meijer gevestigd aan de Havenstraat 52 in Doetinchem. In het verleden viel Shell Fokko Meijer al regelmatig in de prijzen in verschillende kwaliteitsprogramma’s van Shell.

Shell Havenstraat Doetinchem, meer dan alleen Shell tanken…
De Havenstraat is al sinds 1981 het hoofdadres voor voordelige en hoogwaardige Shell brandstoffen. Het tankstation heeft ook een high tech wasstraat die wassen zonder krassen mogelijk maakt tegen de scherpste tarieven van de regio. De Havenstraat biedt ook thuis aan het autoverhuur wagenpark dat bestaat uit allerlei auto’s van compacte stadsauto zoals de Fiat 500 tot grote verhuisauto.

Vorig jaar kreeg het al de Shell Gouden dealer status waarmee het zich tot de top van Shell stations van de wereld mag rekenen. Op 27-1-2011 werd bekend dat Shell Fokko Meijer in Doetinchem zich nu zelfs “Het beste Shell station van Nederland mag noemen.”

Beste Shell station van de wereld staat in Doetinchem

Na het winnen van de titel “beste Shell station van Nederland” wint Shell Station Fokko Meijer aan de Havenstraat in Doetinchem nu een wel heel bijzondere titel.

Antoine Meijer mocht de titel “GLOBAL SINGLE SITE RETAILER OF THE YEAR” in ontvangst nemen ofwel “het beste Shell service station van de wereld” tijdens het evenement Shell Smiling Stars 2011 in Rome.

Fokko Meijer(sr.) is zelf nog steeds vol verwondering: “Het beste Shell tankstation van de wereld. Dit is de kroon op jarenlang hard werken. Dag in dag uit spannen we ons met hart en ziel in voor onze klanten. Vandaag de dag zijn er wereldwijd rond de 40.000 Shell stations waarvan er 16.000 shell tankstations meestrijden om deze felbegeerde titel in het kwaliteitsprogramma “mensen maken het verschil”, om daar als allerbeste uit de bus te komen dat geeft toch wel een heel bijzonder gevoel van trots.

We zijn trots op het hele team, onze partners en al onze klanten dat we deze unieke prestatie hebben neergezet.